Paella op locatie

De paella, Jambalaya en Tiroler Gröstl wordt live op locatie bereid met verse ingrediënten.
Vanaf minimum 20 personen tot maximum 70 personen.
Verdere info zie tabblad praktische info.

Tapas koud

€7.50 p.p

Olijven

Ansjovis

Chorizo

Manchego

3 verschillende dipsausen met dipstokjes

Tapas warm + koud

€9.50 p.p

Olijven

Ansjovis

Chorizo

Manchego

3 verschillende dipsausen met dipstokjes

Kippenboutjes 

Calamaresringen

NIEUW

NIEUW

Paella Valenciana

€18 p.p

Paellarijst met kippenboutjes, gemarineerde kipfilet, varkenslende, scampi's, gamba's, inktvis, chorizo mosselen, groenten (ajuin, paprika, tomaten) en kruiden. 

Vegi optie mogelijk vanaf minimum 4 personen.


Kinderen tot en met 3 jaar eten gratis mee.

Kinderen vanaf 4 tot 12 jaar: €9 per persoon.

Jambalaya

Jambalaya is een echt one-pot wonder dat ontstaan is in de Creoolse en Cajunse keuken in Louisiana, het zuiden van de Verenigde Staten.


Het is een pittig gerecht met varkensvlees, groenten en rijst dat wat doet denken aan paella.

Vegi optie mogelijk vanaf minimum 4 personen.


Kinderen tot en met 3 jaar eten gratis mee.

Kinderen vanaf 4 tot 12 jaar: €9 per persoon.

Tiroler Gröstl

Het ultieme Oostenrijkse comfortfood. Dit gerecht wordt traditioneel gemaakt met aardappelen, spek, ei, rundsvlees en champignons.  Zalig gerechtje om te serveren in de winter, op een après-ski feestje,....


Vegi optie mogelijk vanaf minimum 4 personen.


Kinderen tot en met 3 jaar eten gratis mee.

Kinderen vanaf 4 tot 12 jaar: €9 per persoon.



Kindermenu

Albondigas. 

Kruidige gehaktballetjes in een Spaanse tomatensaus geserveerd met verse frietjes.


Toch geen fan van paella en wil je als volwasssene ook smullen van onze gehaktballetjes met frietjes en een fris slaatje?  Dan kan dit voor de prijs van €14.

€18 p.p

€13 p.p

€9 p.p

Rijstpap

€3,5 p.p

Ons familierecept bestaat al sinds de jaren 80! Wordt bereid met enkel pure ingrediënten! En melk rechtstreeks van de boer in Melsele!  

De rijst (ronde) kookt bijna 1u zodat er een natuurlijke dikking ontstaat en alle smaken en kruiden goed kunnen worden opgenomen.  Wij gebruiken geen snelkoker voor de rijst!

Crema Catalana

Crema catalana, ook bekend als crema de Sant Josep, is een karakteristiek nagerecht uit de Spaanse regio Catalonië op basis van een crème-laag. Het wordt in de pan bereid en bevat kaneel, steranijs,  vanille, sinaasappel- en citroenzestes.  Het behoort tot de hoogtepunten van de Catalaanse keuken.

€4 p.p

Chocolademousse

Bereid met pure chocoladecallets van Callebaut

Cheesecake

Een bodem van digestive koekjes en een vulling van mascarponé en ricotta.

Stevig en zacht tegelijk. De structuur is vast, maar het smelt alsnog op je tong.

HEERLIJK!

€4,50 p.p

€4 p.p